top of page
Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta Mirva Kuru

VYÖHYKETERAPEUTTINEN VAUVAHIERONTA

Mirva Kuru

VAUVAHIERONTA HINNASTO

  • Hoitokerta 55€

  • 3 x sarjahoito 150€ (hoidot tehdään 2 viikon aikana)

Vastaanottoaika on 45min ja hoitoaika tästä 20-30min riippuen vauvan iästä ja jaksamisesta. Varaa aika omalla nimelläsi ja lisää lisätietoihin vauvan nimi (jos tiedossa) ja ikä.

Lahjakortteja saatavilla kaikkiin palveluihin

Vyöhyketerapeuttinen vauvahieronta

KOULUTETTU HIEROJA MIRVA KURU
VAUVAHIEROJA MIRVA KURU
vauvahieronta Salo, vauvasivalo, vauvojen vyöhyketerapia
vyöhyketerapia salo, vyöhyketerapeutti

 

Hoidossa yhdistyy vyöhyketerapia ja vauvahieronta, jolloin hoito on tehokasta ja hellävaraista vauvallesi. Hoito tuo usein nopean avun vauvojen yleisimpiin vaivoihin. Hoidon tavoitteena on aina tasapaino.  Hoito tukee vauvan luonnollista kehitystä ja vahvistaa mm. suolistoa ja ruuansulatusta. 

 

Vauvat ovat saaneet apua niin koliikin oireisiin, kuin pulautteluun ja refluksioireisiin. Hoito auttaa myös kehojäykkyyksiin, ihottumiin ja uniongelmiin. Vauvat ovat herkkiä reagoimaan hoitoon ja tuloksia saadaan pian hoidon aloittamisen jälkeen. Hoidot toteutetaan sarjana ja keskimäärin tarvitaan kolme hoitokertaa. Hoitoon voi tulla myös ilman varsinaista ongelmaa tyytyväisen vauvan kanssa. Hoito on varsin rentouttavaa ja vauvat nauttivat saamastaan hoidosta ja kosketuksesta. Hoitoa ei voi suorittaa, jos vauvalla on kuume, antibiootti, rokotuksista alle 5vrk, tulehdus tai vakava sairaus

 

Vyöhyketerapeuttisen vauvahieronnan vaikutuksia ovat; rentoutuminen, hengityksen syventyminen, verenkierron parantuminen, vastustuskyvyn parantuminen, kiputilojen helpottuminen, stressin vähentyminen ja mielialan kohentuminen.

bottom of page