top of page
Mirva Kuru

Hei

 

Kiva että löysit tänne. Täällä haluan kertoa sinulle muutaman sanan minusta ja minun tiestä nykyiseen minuuteen. Koen olevani kutsumusammatissa, ylpeydellä koulutettu hieroja ja äänimaljaohjaaja.  Olen koko työurani ollut asiakaspalvelutyössä. Tieni hierojaksi alkoi kampaajana allergisoitumisen kautta ja pysähdyksestä miettimään mikä minusta tulee isona. Selvää on aina ollut että kädet ovat minun työkalu.

 

Hierojaksi valmistuin vuonna 2014 ja nyt pari edellistä vuotta olen halunnut kasvattaa ymmärrystä kehoon ja mieleen. Olen osallistunut niin mielenrauhan retriitteihin kuin energiahoidon kursseille. Harjoitellut itse meditaatiota ja joogaa. Nyt viimeisimpänä olen kouluttautunut äänimaljaohjaajaksi sekä vyöhyketerapeuttiseksi vauvahierojaksi.

 

En ole terapeutti tai edes keittiöpsykologi, mutta koen voimakasta halua auttaa ihmisiä. Omaan paljon elämän kokemusta ja laajaa näkemystä ihmisyyteen. Herkkyys tuntea ja nähdä taitaa olla minun vahvuus. Olen kuullut sanottavan että minulle on helppo avautua. Jos koet siihen tarvetta voit luottaa siihen että sanasi ovat vain minulle. Välillämme on 100% luottamus ja vaitiolo.

 

Arki on minulle uuden oppimisen leikkikenttä. Kanssani kasvaa kaksi kaunista teinityttöä, kumpikin tahoillaan opettavat minua parhaansa mukaan. Vierelläni seisoen ja välillä takana tukien on myös puoliso, joka toimii tässä huvipuistossa niin vuoristoradan jarrumiehenä kuin kaikkien ajatusteni koekaniinina. Iloisen hymyn ja naurun taakse piiloutuu välillä vakava pohtija, joka luottaa kumminkin siihen että äiti maa pitää huolen omistaan.

 

Olen ikuinen optimisti.

Olen valon ja varjon lapsi

Olen oman elämäni Jumalatar

Mirva Kuru
bottom of page