top of page
äänimaljahoito mirva kuru

ÄÄNIMALJAHOITO

Kehon ja mielen syvärentouttava hoitomuoto

ÄÄNIMALJAHOITO

HINNASTO

  • Äänimaljahieronta (yksilöhoito) 60min 60€

  • Äänimaljarentoutus kahdelle 60min 80€

  • Ryhmärentoutus 60min 15€

  • Tilausryhmät alk. 150€ (sisältö ja hinta sovitaan aina ryhmän tarpeen mukaan)

Lahjakortteja saatavilla kaikkiin palveluihin

Äänimaljahoito on kokonaisvaltainen syvärentoutusmenetelmä

Vaikutus perustuu ääniaaltoihin ja resonanssiin. Kun maljaa soitetaan iskimellä, malja alkaa värähtelemään ja ääni resonoi kehon jokaisessa solussa. Tällä äänivärähtelyllä saavutetaan alueita, joihin sormilla ei päästä käsiksi. Äänimaljahoitoa voidaan käyttää myös apuna hieronnassa ja fysioterapiassa, koska vaikutus ulottuu solutasolle asti.

Päivän aikana kohtaamme valtavan määrän erilaisia ärsykkeitä jotka aktivoivat meidän sympaattista eli stressihermostoa. Kiireen ja melun vastapainoksi on tärkeää löytää itselle sopivia keinoja rentoutumiseen. Äänimaljahoito sopii sinulle, jos koet olosi stressaantuneeksi ja kaipaat rauhoittumista.  Hoidossa ja ryhmärentoutuksessa pyritään aktivoimaan parasympaattinen eli lepohermosto. Hermoston toiminnan tasapainoittumisen myötä saatetaan keho ikään kuin nollatilaan, jossa kehon omat paranemismekanismit voivat rauhassa käynnistyä.

Ääni vaikuttaa meihin monella eri tasolla

Auditiivisesti eli kuuloaistin kautta, aivojen kautta, anatomisesti ja energia tasolla. Äänimaljahoito laskee verenpainetta ja sydämen sykettä ja hengitys syvenee. Rentoutumisen tunne lisääntyy kehossa, itsehallinta ja itsetuntemus paranee.  Voit kokea syvempää yhteyttä sisäiseen itseesi. Äänimaljahoidoilla on positiivista vaikutusta unettomuuteen, unenlaatuun ja  myös vireystilaan. Tasapainoisen kehon ja mielen myötä ihmisen voimavarat vahvistuvat. Keskityt paremmin, olet luovempi ja opit enemmän.

 

Äänen värähtelyä voidaan käyttää myös lihasjännitysten helpottamiseen ja kiputiloihin. Äänimaljahoito voidaan tehdä myös osana hierontaa, jolloin saadaan hieronnalle syvempi vaikutus. Ethän tule hoitoon flunssaisena tai jos sinulla on antibioottilääkitys, myös syöpähoidot ovat este hoidolle.

bottom of page